Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Montage rookkanalen in Harkema

Bent u voornemens een nieuwe kachel in uw woning te laten plaatsen? Vaak gaat het plaatsen van een kachel gepaard met het monteren van rookkanalen in Harkema. Een rookkanaal zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor het afvoeren van de schadelijke dampen die vrijkomen vanuit de kachel. Zou het rookkanaal niet goed gemonteerd zijn, dan blijft de rook in uw woning staan. Niet alleen zorgt het voor stank, ook kan dit gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Vredeveld Schoorsteenkappen is uw specialist voor de montage van kwalitatief hoogwaardige rookkanalen.

Schoorsteen rookkanelen
Rookkanalen schoorsteen

Rookkanalen in Harkema vernieuwen

Ook wanneer u al een rookkanaal in uw woning heeft zitten, kan de hulp van Vredeveld Schoorsteenkappen wenselijk zijn. We kunnen bestaande rookkanalen in Harkema vervangen, wanneer deze bijvoorbeeld lekken of andere vormen van schade bevatten. Het monteren van onze rookkanalen in Harkema gaat altijd gepaard met persoonlijk, vakkundig advies. Samen met u bekijken we op welke manier we de rookkanalen het beste in uw pand kunnen monteren. De rookkanalen zijn zowel los, als in combinatie met een lichtgewicht schoorsteen af te nemen bij Vredeveld Schoorsteenkappen.

Advies over rookkanalen in Harkema

Het kan best lastig zijn om voor uzelf te bepalen of het plaatsen van nieuwe rookkanalen in Harkema noodzakelijk is. Hoe weet u of de kwaliteit van het bestaande rookkanaal voldoende is? De adviseurs van Vredeveld Schoorsteenkappen vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden die we u bieden. Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige rookkanalen van RVS. Deze modellen zijn dubbelwandig, wat voorkomt dat schadelijke stoffen in de woning blijven hangen. Ook prettig aan deze rookkanalen is de eenvoud van het schoonmaken hiervan. Dit is belangrijk om brand in de rookkanalen of schoorsteen te voorkomen.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!