Klassieke vlakke schoorsteenkappen
Klassieke vlakke schoorsteenkappen

Klassieke vlakke schoorsteenkappen

Wilt u uw woning zijn authentieke uitstraling teruggeven? Overweeg in dat geval de montage van een klassieke vlakke schoorsteenkap. Vredeveld Schoorsteenkappen helpt u graag bij de productie hiervan! Wij hebben een ruime ervaring in het ontwikkelen van klassieke vlakke schoorsteenkappen, die naadloos aansluiten op uw persoonlijke wensen. Standaard maken wij onze schoorsteenkappen met de hand, om deze volledig op maat te kunnen ontwikkelen. Bij de productie van een klassieke vlakke schoorsteenkap heeft u de keuze uit een koperen of RVS model. Wanneer u voor een RVS klassieke vlakke schoorsteenkap kiest, kunnen we deze in alle RAL-kleuren uitvoeren. Aan welke kleur geeft u de voorkeur?

Gebruiksgemak bij onze schoorsteenkappen

Een grote mate van gebruiksvriendelijkheid staat bij ons voorop. Wist u dat onze klassieke vlakke schoorsteenkappen kantelbaar zijn? Op deze manier maken we het voor schoorsteenvegers heel eenvoudig om onderhoud aan uw schoorsteen uit te voeren. Niet alleen bij het vegen van de schoorsteen komt deze eigenschap van pas. Denk ook aan het onderhoud wat aan de vonkenvanger of het vogelgaas in uw schoorsteen moet worden uitgevoerd. Standaard zijn de pootjes van onze schoorsteenkappen in hoogte verstelbaar. Het zorgt voor een extra mooi optisch effect!

klassieke-vlakke-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-9
klassieke-vlakke-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-1

Meer weten over een klassieke vlakke schoorsteenkap?

Ook benieuwd of een klassieke vlakke schoorsteenkap met nostalgische, rustieke uitstraling wat voor u kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Samen zoeken we met u mee naar een model die past bij uw wensen en de uitstraling van uw woning!