Schoorsteen lek?
Wij hebben de oplossing!
Renovatie overzetschoorsteen

Renovatie overzetschoorsteen

Als u op zoek bent naar een manier om uw schoorsteen veilig en efficiënt aan te sluiten op uw dak, dan zijn overzetschoorstenen de perfecte oplossing. Deze schoorsteenkappen zijn speciaal ontworpen om de schoorsteen op een veilige manier op uw dak te plaatsen, zonder dat er lekkages of andere problemen ontstaan.

Een overzetschoorsteen bestaat uit een metalen kap die bovenop de schoorsteen wordt geplaatst. Deze kap is voorzien van een waterdichte rand die ervoor zorgt dat water niet in de schoorsteen kan komen. Daarnaast is de kap ook voorzien van een luchtrooster waardoor de lucht vrij kan circuleren. Hierdoor kan de rook gemakkelijk de schoorsteen verlaten zonder dat er hinder ontstaat voor de afvoer van de rookgassen.

 
Voordelen van onze overzet schoorstenen

  • Veilige verbinding tussen de schoorsteen en het dak
  • Efficiënte afvoer van rookgassen
  • Beter uiterlijk
  • Gemakkelijk te installeren
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Lange levensduur
  • Verschillende opties
  • Duurzaam
moderne overzetschoorsteen
Voor
Na
Voor
Na
Moderne schoorsteenkap

Hoge kwaliteit overzetschoorstenen

Overzetschoorstenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat ze aansluiten bij elk type dak. U kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals roestvrij staal, koper of zink, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Bovendien zijn overzetschoorstenen gemakkelijk te installeren en onderhouden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over problemen met uw schoorsteen.

Met een overzetschoorsteen kunt u er zeker van zijn dat uw schoorsteen veilig en efficiënt is aangesloten op uw dak. U kunt gerust zijn dat u geen problemen zult ondervinden met lekkages of andere problemen. Bovendien zorgt de overzetschoorsteen voor een mooie aanvulling op uw dak en geeft het uw huis een unieke uitstraling.

Meer weten over een overzetschoorsteen voor uw schoorsteen?

Als u op zoek bent naar de perfecte overzetschoorsteen voor uw huis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist in overzetschoorstenen en bieden u een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van overzetschoorstenen, kunt u erop vertrouwen dat wij u altijd van de juiste informatie voorzien en u begeleiden bij het maken van de juiste keuze.