Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Landelijke schoorsteenkappen

Een landelijke schoorsteenkap van Vredeveld Schoorsteenkappen vormt letterlijk en figuurlijk de kroon op de schoorsteen van uw woning! Deze landelijke schoorsteenkappen hebben een authentieke uitstraling, die uw woning een klassieke, buitengewoon stijlvolle tint kunnen geven. Standaard produceren wij onze schoorsteenkappen met de hand, waardoor we deze naadloos aan kunnen laten sluiten op uw wensen. Daarbij kunnen we u op deze manier een hoge kwaliteit garanderen. Onze landelijke schoorsteenkappen worden van RVS of rood koper gemaakt. Kiest u voor een schoorsteenkap van RVS, dan kunnen we deze in alle RAL-kleuren vervaardigen. Voor welke kleur kiest u?

Kantelbare landelijke schoorsteenkappen

Landelijke schoorsteenkappen die door ons geproduceerd worden zijn kantelbaar. Dit maakt het veel eenvoudiger om onderhoud aan de schoorsteen uit te voeren. Niet alleen bij het vegen van de schoorsteen, maar bijvoorbeeld ook bij het onderhouden van de vonkenvanger of het vogelgaas. Uw schoorsteenkap hoeft niet meer los te worden gehaald. Het onderhoud is noodzakelijk om de kans op een brand in de schoorsteen te verkleinen. Doordat de landelijke schoorsteenkappen met chemische ankers worden bevestigd, zitten deze stevig vast. Zelfs wanneer het regelmatig stormt rond uw woning!

kantelbare landelijke schoorsteenkappen

Meer weten over een landelijke schoorsteenkap?

Wilt u meer weten over het gebruik van landelijke schoorsteenkappen? Of bent u benieuwd of wij onze schoorsteenkappen aan uw wensen kunnen laten voldoen? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord, om u een beeld te geven van onze mogelijkheden. Samen zoeken we naar een schoorsteenkap met landelijke uitstraling, die aansluit op uw voorkeuren! Vanzelfsprekend geheel op maat voor u gemaakt.

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!