Landelijke schoorsteenkappen
moderne schoorsteenkappen vredeveld schoorsteenkappen

Landelijke schoorsteenkappen

Een landelijke schoorsteenkap van Vredeveld Schoorsteenkappen vormt letterlijk en figuurlijk de kroon op de schoorsteen van uw woning! Deze landelijke schoorsteenkappen hebben een authentieke uitstraling, die uw woning een klassieke, buitengewoon stijlvolle tint kunnen geven. Standaard produceren wij onze schoorsteenkappen met de hand, waardoor we deze naadloos aan kunnen laten sluiten op uw wensen. Daarbij kunnen we u op deze manier een hoge kwaliteit garanderen. Onze landelijke schoorsteenkappen worden van RVS of rood koper gemaakt. Kiest u voor een schoorsteenkap van RVS, dan kunnen we deze in alle RAL-kleuren vervaardigen. Voor welke kleur kiest u?

Kantelbare landelijke schoorsteenkappen

Landelijke schoorsteenkappen die door ons geproduceerd worden zijn kantelbaar. Dit maakt het veel eenvoudiger om onderhoud aan de schoorsteen uit te voeren. Niet alleen bij het vegen van de schoorsteen, maar bijvoorbeeld ook bij het onderhouden van de vonkenvanger of het vogelgaas. Uw schoorsteenkap hoeft niet meer los te worden gehaald. Het onderhoud is noodzakelijk om de kans op een brand in de schoorsteen te verkleinen. Doordat de landelijke schoorsteenkappen met chemische ankers worden bevestigd, zitten deze stevig vast. Zelfs wanneer het regelmatig stormt rond uw woning!

Klassieke landelijke schoorsteenkappen rood
landelijke schoorsteenkap

Meer weten over een landelijke schoorsteenkap?

Wilt u meer weten over het gebruik van landelijke schoorsteenkappen? Of bent u benieuwd of wij onze schoorsteenkappen aan uw wensen kunnen laten voldoen? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord, om u een beeld te geven van onze mogelijkheden. Samen zoeken we naar een schoorsteenkap met landelijke uitstraling, die aansluit op uw voorkeuren! Vanzelfsprekend geheel op maat voor u gemaakt.