Koperen schoorsteenkappen
Koperen schoorsteenkappen

Koperen schoorsteenkappen

Geef uw woning een klassieke, natuurlijke uitstraling met onze koperen schoorsteenkappen. De schoorsteenkappen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij enkel kwalitatief goede materialen gebruiken. Op deze manier kunnen we u een fraai eindresultaat garanderen! Daarbij komt het gebruik van deze materialen de levensduur en duurzaamheid van deze koperen schoorsteenkappen ten goede. Door de schoorsteenkappen met de hand te maken, kunnen we deze naadloos aan laten sluiten op uw wensen. De schoorsteenkap van koper zal nauwelijks onderhouden te hoeven worden en gaat vele jaren mee. Zelfs wanneer de schoorsteenkap jaarlijks wordt blootgesteld aan een harde wind, regen en andere vormen van neerslag.

Hoge mate van gebruiksvriendelijkheid

Het feit dat onze koperen schoorsteenkappen maar weinig onderhoud nodig hebben, is een van de factoren die maakt dat deze schoorsteenkappen gebruiksvriendelijk zijn. Datzelfde geldt voor het feit, dat de schoorsteenkappen van koper kantelbaar zijn. Dit maakt het makkelijker om de schoorsteen jaarlijks te laten vegen. Iets wat aangeraden wordt om de kans op een brand in de schoorsteen te verkleinen. Ook ander onderhoudswerk in en rond de schoorsteen zal makkelijker worden met het kantelen van de koperen schoorsteenkap. Denk aan het inspecteren van vonkenvangers en vogelgaas.

koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-9
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-6

Meer weten over onze koperen schoorsteenkappen?

Wilt u meer weten over onze koperen schoorsteenkappen? Of bent u benieuwd of ook uw wensen uitvoerbaar zijn bij de ontwikkeling van een schoorsteenkap van koper? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord, om de mogelijkheden van onze koperen schoorsteenkappen aan u voor te leggen.