Previous slide
Next slide

Voordelen van onze schoorsteenafdekplaten

Voor

schoorsteen zonder afdekplaat

Na

schoorsteen met afdekplaat

Schoorsteenafdekplaten

Voorzie uw schoorsteen van een schoorsteenafdekplaat voor een perfecte afwerking van uw schoorsteen. Zowel geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Het voorkomt dat er vocht in uw schoorsteen loopt, dat vogels uw schoorsteen gebruiken voor de opbouw van een nest, enzovoorts. Schoorsteenafdekplaten van Vredeveld Schoorsteenkappen zijn van een hoge kwaliteit. U kunt deze afdekplaten eenvoudig combineren met een van onze schoorsteenkappen. De combinatie van beide elementen geeft uw woning een hele moderne, landelijke of juist klassieke uitstraling. Naar wat voor type schoorsteenafdekplaat bent u op zoek?

De schoorsteenafdekplaten kunnen in alle maten worden geleverd. Daarbij heeft u de keuze uit alle RAL-kleuren, doordat de platen van RVS gemaakt worden. Standaard leveren we deze platen in RAL-kleuren 7016 en 7021 aan.

Hoge kwaliteit schoorsteenafdekplaten

De afdekplaten voor schoorstenen kunnen zowel bij nieuw-, als bij renovatiebouwprojecten gebruikt worden. Het monteren hiervan is heel eenvoudig, dankzij vier meegeleverde schroeven. Doordat het hier om prefab schoorsteenafdekplaten gaat, zijn deze licht van gewicht. Vanzelfsprekend zijn onze afdekplaten voor schoorstenen waterdicht, brandveilig en bijzonder duurzaam. Zo kunt u hier een lange tijd mee vooruit! Iedere plaat is voorzien van een water afvoerende rand aan de onderzijde.

Optie: RVS geïsoleerde schoorsteenafdekplaten

De RVS geïsoleerde schoorsteenafdekplaten voorzien van een druk vaste thermische en vochtresistente isolatie.  Hierdoor wordt condensatie aan de binnenkant van de schoorsteenpak tot een minimum beperkt.

moderne schoorsteenkap

Meer weten over afdekplaten voor uw schoorsteen?

Bent u benieuwd welk model schoorsteenafdekplaat het beste bij uw schoorsteen past? Of wilt u direct een afdekplaat voor uw schoorsteen laten ontwerpen? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen dat het ontwerp van uw afdekplaat naadloos aansluit op uw persoonlijke voorkeuren.

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!