Moderne schoorsteenkappen
Langwerpige schoorsteenkap

Moderne schoorsteenkappen

Geef uw woning een strakke uitstraling, door voor een moderne schoorsteenkap van Vredeveld Schoorsteenkappen te kiezen. Standaard worden deze moderne schoorsteenkappen met de hand vervaardigd, waardoor we ze naadloos aan kunnen laten sluiten op uw persoonlijke wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een zwarte schoorsteenkap, of geeft u de voorkeur aan een van de andere RAL-kleuren? De moderne schoorsteenkappen worden van RVS gemaakt, wat de schoorsteenkap zijn strakke look geeft. Naast de mogelijkheid om de schoorsteenkap van RVS te laten produceren, kunt u ook voor een koperen schoorsteenkap kiezen.

Gebruiksvriendelijke schoorsteenkappen

Door voor de moderne schoorsteenkappen van Vredeveld Schoorsteenkappen te kiezen, profiteert u van een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Wist u bijvoorbeeld dat onze schoorsteenkappen kantelbaar zijn? Deze eigenschap komt goed van pas bij het laten vegen van uw schoorsteen, het onderhouden van vonkenvangers en het controleren van vogelgaas. De schoorsteenkap hoeft in zo’n geval niet van uw schoorsteen te worden verwijderd. Ook voor andere onderhoudswerkzaamheden aan of rondom uw schoorsteen is de mogelijkheid tot het kantelen van de moderne schoorsteenkap prettig.

Moderne_Kappen
Moderne schoorsteenkap op rieten dak

Meer weten over moderne schoorsteenkappen?

Geef uw woning een persoonlijke touch met een mooie, robuuste en stoere schoorsteenkap van Vredeveld Schoorsteenkappen. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden van onze moderne schoorsteenkappen te bespreken. Samen zoeken we naar een schoorsteenkap die past bij uw woning en wensen! Aan welke eisen moet de moderne schoorsteenkap voor u voldoen? Wij helpen u graag verder.