Previous slide
Next slide

Moderne schoorsteenkappen

Geef uw woning een strakke uitstraling, door voor een moderne schoorsteenkap van Vredeveld Schoorsteenkappen te kiezen. Standaard worden deze moderne schoorsteenkappen met de hand vervaardigd, waardoor we ze naadloos aan kunnen laten sluiten op uw persoonlijke wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een zwarte schoorsteenkap, of geeft u de voorkeur aan een van de andere RAL-kleuren? De moderne schoorsteenkappen worden van RVS gemaakt, wat de schoorsteenkap zijn strakke look geeft. Naast de mogelijkheid om de schoorsteenkap van RVS te laten produceren, kunt u ook voor een koperen schoorsteenkap kiezen.

moderne schoorsteenkap

Gebruiksvriendelijke schoorsteenkappen

Door voor de moderne schoorsteenkappen van Vredeveld Schoorsteenkappen te kiezen, profiteert u van een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Wist u bijvoorbeeld dat onze schoorsteenkappen kantelbaar zijn? Deze eigenschap komt goed van pas bij het laten vegen van uw schoorsteen, het onderhouden van vonkenvangers en het controleren van vogelgaas. De schoorsteenkap hoeft in zo’n geval niet van uw schoorsteen te worden verwijderd. Ook voor andere onderhoudswerkzaamheden aan of rondom uw schoorsteen is de mogelijkheid tot het kantelen van de moderne schoorsteenkap prettig.

Meer weten over moderne schoorsteenkappen?

Geef uw woning een persoonlijke touch met een mooie, robuuste en stoere schoorsteenkap van Vredeveld Schoorsteenkappen. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden van onze moderne schoorsteenkappen te bespreken. Samen zoeken we naar een schoorsteenkap die past bij uw woning en wensen! Aan welke eisen moet de moderne schoorsteenkap voor u voldoen? Wij helpen u graag verder.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-2

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!