Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Aansluiten rookkanalen in Groningen

Renoveert u de kachel in uw woning, of wilt u juist een kachel laten plaatsen? In beide gevallen is het belangrijk om te kijken naar het rookkanaal. Voor het aansluiten van rookkanalen in Groningen kunt u rekenen op de hulp van Vredeveld Schoorsteenkappen. Onze professionals hebben een ruime ervaring in het aansluiten van deze kanalen. Ze zorgen voor de afvoer van de rook die vrijkomt bij het aansteken van de kachel. Zowel bij een hout-, als bij een pellet- en bijvoorbeeld gaskachel is het gebruik van een rookkanaal belangrijk. Zou het rookkanaal op verkeerde wijze aangesloten worden, dan blijven de schadelijke dampen in uw woning staan. Iets wat grote risico’s met zich meebrengt.

Schoorsteen rookkanelen
prefab schoorsteenkappen

Laten aansluiten van rookkanalen in Groningen

Vredeveld Schoorsteenkappen levert u graag een volledige dienstverlening. Om deze reden plaatsen we niet alleen prefab, lichtgewicht schoorstenen. Ook voor het aansluiten van de rookkanalen in Groningen kunt u op ons rekenen. Bij het aansluiten van rookkanalen maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief goede materialen. We kiezen voor RVS en dubbelwandige rookkanalen. Het voorkomt dat het rookkanaal snel vervuild raakt of bijvoorbeeld vervangen moet worden door slijtage. Om de kans op vervuiling van het rookkanaal verder terug te dringen, kunt u overwegen een schoorsteenkap te gebruiken.

Advies over rookkanalen in Groningen

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van nieuwe rookkanalen in Groningen, of het vervangen van uw bestaande rookkanaal? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze adviseurs kunnen u meer vertellen over de rol die Vredeveld Schoorsteenkappen kan spelen bij het veiliger maken van uw kachel in huis. Afvalstoffen worden correct uit uw woning afgevoerd.

Rookkanalen schoorsteen

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!