Rookkanalen Groningen

Aansluiten rookkanalen in Groningen

Renoveert u de kachel in uw woning, of wilt u juist een kachel laten plaatsen? In beide gevallen is het belangrijk om te kijken naar het rookkanaal. Voor het aansluiten van rookkanalen in Groningen kunt u rekenen op de hulp van Vredeveld Schoorsteenkappen. Onze professionals hebben een ruime ervaring in het aansluiten van deze kanalen. Ze zorgen voor de afvoer van de rook die vrijkomt bij het aansteken van de kachel. Zowel bij een hout-, als bij een pellet- en bijvoorbeeld gaskachel is het gebruik van een rookkanaal belangrijk. Zou het rookkanaal op verkeerde wijze aangesloten worden, dan blijven de schadelijke dampen in uw woning staan. Iets wat grote risico’s met zich meebrengt.

Laten aansluiten van rookkanalen in Groningen

Vredeveld Schoorsteenkappen levert u graag een volledige dienstverlening. Om deze reden plaatsen we niet alleen prefab, lichtgewicht schoorstenen. Ook voor het aansluiten van de rookkanalen in Groningen kunt u op ons rekenen. Bij het aansluiten van rookkanalen maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief goede materialen. We kiezen voor RVS en dubbelwandige rookkanalen. Het voorkomt dat het rookkanaal snel vervuild raakt of bijvoorbeeld vervangen moet worden door slijtage. Om de kans op vervuiling van het rookkanaal verder terug te dringen, kunt u overwegen een schoorsteenkap te gebruiken.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10
Schoorsteenafdekplaat_foto

Advies over rookkanalen in Groningen

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van nieuwe rookkanalen in Groningen, of het vervangen van uw bestaande rookkanaal? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze adviseurs kunnen u meer vertellen over de rol die Vredeveld Schoorsteenkappen kan spelen bij het veiliger maken van uw kachel in huis. Afvalstoffen worden correct uit uw woning afgevoerd.