Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Kwalitatief hoogwaardige rookkanalen in Buitenpost

Regelmatig stellen consumenten ons de vraag of we ze naast een fraaie schoorsteenkap of lichtgewicht schoorsteen bijpassende rookkanalen in Buitenpost kunnen leveren. Immers, aan een lichtgewicht schoorsteen heeft u weinig als deze niet op het rookkanaal kan worden aangesloten. Sinds kort biedt Vredeveld Schoorsteenkappen u om deze reden kwalitatief hoogwaardige RVS en dubbelwandige rookkanalen in Buitenpost aan. Niet alleen zorgen we voor de levering hiervan; ook monteren we de rookkanalen door heel Nederland voor u. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en bent u verzekerd van een correcte montage.

Schoorsteen rookkanelen
Rookkanalen schoorsteen

Advies bij aankoop rookkanalen in Buitenpost

Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige en vooral veilige rookkanalen in Buitenpost, voorzien onze adviseurs u graag van persoonlijk advies. Welke rookkanaal is het meest geschikt in uw situatie? Wat heeft u nodig om de kachel in huis straks veilig te kunnen gebruiken? Op welke manier moet u de rookkanalen in Buitenpost onderhouden om bijvoorbeeld een brand in het kanaal te kunnen voorkomen? We geven u graag antwoord op dergelijke vragen. Naast de mogelijkheid om de rookkanalen te combineren met onze lichtgewicht schoorstenen, bieden we u deze ook los aan.

Levering en montage rookkanalen in Buitenpost

Heeft u een keuze gemaakt? We komen de rookkanalen in Buitenpost in dat geval zo snel mogelijk bij u afleveren. Zoals eerder genoemd werd, verzorgt ons team ook de montage van het rookkanaal. Vooraf zullen we u meer vertellen over de wijze waarop het rookkanaal geplaatst wordt. Nadat het rookkanaal gemonteerd is, bent u ervan verzekerd dat de schadelijke afvalstoffen uit uw kachel op een veilige wijze naar buiten worden afgevoerd. Het laat u optimaal genieten van de kachel in huis!

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!