Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Rookkanaal in Friesland laten plaatsen

Wanneer u een open haard of bijvoorbeeld gaskachel in huis laat plaatsen, kunt u niet zonder een rookkanaal in Friesland. Via het rookkanaal worden de schadelijke stoffen en gassen afgevoerd naar buiten. Zeker bij een gaskachel ligt het risico op een verstikking altijd op de loer, als koolmonoxide niet goed wordt afgevoerd. Het is om deze reden dat men aanraadt om een koolmonoxidemelder in de buurt van zo’n gaskachel op te hangen. Bij een open haard helpt een rookkanaal u te voorkomen dat de rook in huis blijft staan. Vredeveld Schoorsteenkappen is uw specialist op het gebied van rookkanalen.

Schoorsteen rookkanelen
Rookkanalen schoorsteen

Montage van een rookkanaal in Friesland

Bij de montage van een rookkanaal in Friesland maakt Vredeveld Schoorsteenkappen gebruik van roestvrijstalen, dubbelwandige rookkanalen. Deze zijn van een zeer hoge kwaliteit, gaan jaren mee en blijven lang schoon. Daarbij zijn deze rookkanalen relatief makkelijk schoon te vegen. Het voorkomt een brand in het rookkanaal. Niet alleen voor het plaatsen van een nieuw rookkanaal in huis kunt u op onze hulp rekenen. We helpen u ook wanneer u het bestaande rookkanaal wilt laten vervangen. Mogelijk is het rookkanaal ernstig versleten, waardoor rook en schadelijke gassen het rookkanaal al eerder dan aan het uiteinde verlaten. Vaak is dit het gevolg van scheurtjes in het rookkanaal.

Advies bij de aanschaf van een rookkanaal in Friesland

Wilt u meer weten over de toepassing van een rookkanaal? Bent u benieuwd wanneer we uw rookkanaal in Friesland kunnen komen monteren? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over! De montage van een rookkanaal in Friesland gebeurt altijd door een professionele en vakkundige monteur.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!