Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Sierranden schoorsteen

Voor sierranden voor de schoorsteen bent u van harte welkom bij Vredeveld Schoorsteen-kappen. Wij bieden u een breed assortiment schoorsteen kappen en voor sierranden voor de schoorsteen zijn wij ook zeker het juiste adres. Wij garanderen niet alleen een hoogwaardige kwaliteit van de sierranden voor de schoorsteen, maar ook een optimale duurzaamheid. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de sierranden lang mooi blijven en dat u er jarenlang plezier van kunt hebben als mooi detail van uw woning.

Mooie sierranden voor de schoorsteen laten plaatsen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de aanschaf van mooie sierranden voor uw schoorsteen. Wij bieden u een zeer complete service. Dit betekent dat wij de sierranden ook voor u kunnen plaatsen. U bent dan zeker van het feit dat de sierranden voor de schoorsteen goed gemonteerd worden, zodat de hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd is. Voor het plaatsen van de sierranden voor de schoorsteen zetten wij uitsluitend ervaren personen in. Uiteraard houden wij ook optimaal rekening met de veiligheid en werken wij met respect voor uw woning.

Wilt u meer weten over de sierranden?

Heeft u interesse in sierranden voor uw schoorsteen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden en services op het gebied van sierranden voor de schoorsteen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt dan bellen naar +31 (0)592-415236 of een mail sturen naar info@schoorsteen-kappen.nl. Wij kunnen u informeren over onze opties en zijn er uiteraard om u vrijblijvend van advies te voorzien betreft de sierranden voor de schoorsteen. Wij zijn actief in heel Nederland.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!