Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Ervaren schoorsteenspecialist in Friesland

Overweegt u de bestaande schoorsteen op het dak van uw woning te laten vervangen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft om uw bestaande schoorsteen af te dekken met een schoorsteenkap? In beide gevallen zijn we u als schoorsteenspecialist in Friesland graag van dienst. Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring in het produceren van prefab, lichtgewicht schoorstenen. Ze kunnen u meer vertellen over de verschillende factoren waarmee rekening gehouden dient te worden bij het vergelijken van de schoorstenen. Niet alleen voor een prefab schoorsteen kunt u bij ons terecht. We leveren u ook schoorsteenkappen van hoge kwaliteit.

prefab schoorsteenkappen

Schoorsteenspecialist in Friesland voor veilig gebruik kachel

Om de kachel in huis veilig te kunnen gebruiken is het vervangen van de schoorsteen alleen mogelijk niet voldoende. Onze schoorsteenspecialist in Friesland vertelt u graag meer over de voordelen van een RVS rookkanaal tussen de kachel en uw schoorsteen. Het rookkanaal is eenvoudig schoon te maken en daarnaast uiterst duurzaam; u heeft er jaren plezier van. In combinatie met een schoorsteenkap voorkomt u dat er veel vuil in het RVS rookkanaal terecht kan komen. Of nog erger, dat hier vogels in gaan broeden. U mag de kachel in dat geval niet meer gebruiken, totdat de vogels vertrokken zijn.

Advies van schoorsteenspecialist in Friesland

Wilt u meer weten over schoorsteen, RVS rookkanalen en bijvoorbeeld schoorsteenkappen? Op onze website vertelt onze schoorsteenspecialist in Friesland u er meer over. Neem ook eens contact op, zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien. We denken graag mee, wanneer u naar mogelijkheden zoekt om uw kachel veilig te kunnen gebruiken gedurende het jaar.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!