Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

De schoorsteenkapspecialist in Leek

Bent u op zoek naar een schoorsteenkapspecialist in Leek en omstreken? Dan bent u bij Vredeveld schoorsteen-kappen aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten schoorsteenkappen: kappen die een landelijke uitstraling geven aan uw woning of juist een schoorsteenkap die een modern aanzien geven. Een schoorsteenkap is niet alleen nuttig, maar ook een aanzienlijke verfraaiing van het uiterlijk van uw woning. Door onze lange staat van dienst weten we zeker dat we ook de uitstraling van uw woning naar een hoger niveau kunnen tillen.

prefab schoorsteenkappen

Mogelijkheden schoorsteenkap voor uw woning

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een schoorsteenkap voor uw woning? Dan onderzoeken we graag samen de mogelijkheden. De medewerkers bij Vredeveld schoorsteen-kappen verbinden hun expertise graag aan uw vraagstuk. Van het aanleggen van een rookkanaal tot het produceren van een prefab schoorsteenkap of een reguliere schoorsteenkap: wij gaan altijd voor de best mogelijke kwaliteit. Dat doen we op de eerste plaats door goed te luisteren naar uw wensen. Van daaruit stippelen we een op maat gemaakt plan. Of u nou op zoek bent naar een moderne, landelijke, klassieke of koperen schoorsteenkap: de schoorsteenspecialist in Leek heeft het in huis.

Voordelen van een schoorsteenkap

Afhankelijk wat uw wensen zijn, kunnen we direct overgaan tot plaatsing van de schoorsteenkap. Als u bijvoorbeeld een prefab schoorsteenkap wenst, dan wordt deze voor u op maat gemaakt. Voordeel is dat deze kap licht van gewicht is en geschikt voor elk dak. Maar er zijn nog meer voordelen: prefab schoorsteenkappen zijn brandveilig, sterk en duurzaam. Ook zijn de schoorsteenkappen van Vredeveld onderhoudsvrij en aardbevingsbestendig. Schoorsteenafdekplaten, vonkenvangers en sierranden zijn tevens bij ons verkrijgbaar: zo leveren we u alles wat u nodig heeft voor het onderhoud en de plaatsing van uw schoorsteen.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!