Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Ervaren schoorsteenkapspecialist in Friesland

Bent u op zoek naar stijlvolle, stevige schoorsteenkappen van een hoge kwaliteit? Kijk in dat geval zeker eens naar het aanbod bij Vredeveld Schoorsteenkappen, de schoorsteenkapspecialist in Friesland. Niet alleen bieden we u een breed scala aan stijlen en modellen, wanneer u op zoek bent naar een schoorsteenkap. Ook zijn onze schoorsteenkappen vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Dit maakt dat u een lange tijd plezier heeft van de schoorsteenkap, zonder deze al snel te moeten vervangen als gevolg van beginnende corrosie. We vertellen u graag meer over onze schoorsteenkappen.

prefab schoorsteenkappen

Aanbod bij schoorsteenkapspecialist in Friesland

Op onze website vindt u een compleet overzicht van hetgeen we u als schoorsteenkapspecialist in Friesland aan kunnen bieden. Kiest u voor een landelijke, een klassieke, een moderne of een koperen schoorsteenkap? Het type schoorsteenkap wat het meest geschikt is voor u, hangt voor een groot deel af van de stijl van uw woning. Kies voor een landelijke schoorsteenkap op een fraai pand met een rieten dakbedekking of bijvoorbeeld op het dak van een boerderij. Een moderne schoorsteenkap past goed bij huizen uit de afgelopen tien tot twintig jaar. Ze hebben een strakke, moderne bouwstijl.

Schoorsteenkapspecialist in Friesland adviseert u graag

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit het aanbod aan schoorsteenkappen van de schoorsteenkapspecialist in Friesland? Neem eens contact met ons op, zodat een van onze adviseurs u meer kan vertellen over de diverse mogelijkheden. Naast de schoorsteenkappen bieden we u lichtgewicht schoorstenen, schoorsteenafdekplaten en rookkanalen. We bieden u graag een complete oplossing voor het gebruik van een hout- of gaskachel in huis! Standaard worden alle kappen handmatig gemaakt; het verzekert u van een hoogwaardige kwaliteit en een nette afwerking. 

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!