Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Ervaren schoorsteenkapspecialist bij Drachten

Bent u op zoek naar een ervaren schoorsteenkapspecialist bij Drachten, om uw schoorsteen van een nieuwe, handgemaakte kap te voorzien? Vredeveld Schoorsteenkappen helpt u graag op weg. Wij bieden u een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige schoorsteenkappen aan. Ze helpen uw schoorsteen te beschermen tegen vervuiling, waarmee de kans op brand in de schoorsteen afneemt. Daarbij vormen de schoorsteenkappen een sieraad op uw dak. Kiest u voor een moderne- of bijvoorbeeld een landelijke schoorsteenkap? Als schoorsteenkapspecialist bij Drachten vertellen we u graag meer over de verschillende opties die we u bieden.

prefab schoorsteenkappen

Mogelijkheden bij schoorsteenkapspecialist rond Drachten

Vredeveld Schoorsteenkappen biedt u als schoorsteenkapspecialist in Drachten handgemaakte kappen in een moderne, een landelijke en een klassieke stijl. Ook voor authentieke koperen schoorsteenkappen kunt u bij ons terecht. Zoals reeds beschreven werd, helpen de schoorsteenkappen uw schoorsteen vrij van vuil te houden. Het gaat hierbij niet alleen om bladeren en takjes, maar bijvoorbeeld ook om een groene aanslag op de schoorsteen. Vaak is die groene aanslag het gevolg van algen en mos. De schoorsteenkappen worden na aanschaf middels stevige RVS chemische ankers aan uw schoorsteen bevestigd. Zo weet u zeker dat de schoorsteenkap stevig vastzit bij een harde wind.

Advies van schoorsteenkapspecialist in Drachten

Wilt u meer weten over de verschillende opties die we u als ervaren schoorsteenkapspecialist bij Drachten aanbieden? Of bent u benieuwd naar de voordelen van een schoorsteenkap voor uw woning? Neem gerust contact met ons op, onze professionals staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Kijk alvast eens rond op onze website, waar u voorbeelden vindt van schoorsteenkappen die eerder door ons zijn opgeleverd.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!