Schoorsteenkappen Groningen
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Schoorsteenkappen Groningen

Voor een specialist in schoorsteenkappen gaat u naar Vredeveld Schoorsteen-kappen in Groningen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in alles wat met schoorstenen te maken heeft. Wij bieden een ruime keuze uit schoorsteenkappen die wij op maat maken. Als u ons inschakelt zullen we kosteloos uw schoorsteen opmeten. U betaalt alleen voor de schoorsteenkap. Wij zijn gevestigd in Smilde, nabij Groningen, maar we leveren en monteren in heel Nederland en België.

Schoorsteenkappen Groningen met RVS anker

Schoorsteenkappen geven schoorstenen een mooie look en daarnaast bieden ze bescherming. Schoorsteenkappen houden schoorstenen droog en schoon, waardoor er geen roet en mosaanslag zal ontstaan. Zo blijft de schoorsteen in optimale conditie en hoeft u niet bang te zijn dat de vlam inslaat.

De schoorsteenkappen van Vredeveld nabij Groningen worden bevestigd met een roestvrij stalen anker. Zo blijft de kap zitten ongeacht wat voor weer het is. Hier worden onze schoorsteenkappen grondig op getest. De kap kan wel worden los gezet zodat uw schoorsteenveger erbij kan.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Soorten schoorsteenkappen Groningen

Omdat ieder huis een eigen stijl heeft en iedere klant een eigen smaak, biedt Vredeveld nabij Groningen een brede collectie schoorsteenkappen. Wij werken met verschillende stijlen, namelijk:

Wij maken schoorsteenkappen op maat en kunnen deze dus volledig naar uw hand zetten. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem vrijblijvend contact met onze medewerkers in Groningen