Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Kwalitatief hoogwaardige schoorsteenkappen in Friesland

Voorzie de bovenzijde van uw schoorsteen in Friesland van een bijpassende, duurzame schoorsteenkap. Voor kwalitatief hoogwaardige schoorsteenkappen in Friesland bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren u handgemaakte schoorsteenkappen, waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij worden de kappen in dermate veel varianten aangeboden, dat u vrijwel zeker een model vindt die op uw wensen aansluit. Kiest u voor een strakke, moderne schoorsteenkap, of trekken de landelijke schoorsteenkappen in Friesland binnen ons assortiment uw aandacht? We vertellen u graag meer over onze schoorsteenkappen.

prefab schoorsteenkappen

Schoorsteenkappen in Friesland gebruiken

Niet alleen vormen de schoorsteenkappen in Friesland een fraai sieraad op uw dak; ze bieden ook bescherming aan de schoorsteen. Dankzij de schoorsteenkap blijft de schoorsteen droog en houdt u deze makkelijker vrij van vuil. In het bijzonder, wanneer u de ruimte tussen de schoorsteenkap en schoorsteen voorziet van een randje gaas. Het houdt vogels buiten de schoorsteen. Het is wenselijk dat uw schoorsteen droog blijft, daar dit roetaanslag voorkomt. Roetaanslag kan voor een vervelende stank in huis zorgen. Bij de montage van onze schoorsteenkappen in Friesland maken we gebruik van RVS chemische ankers. Deze zijn bestand tegen een harde wind, waardoor de schoorsteenkap stevig op z’n plek blijft zitten.

Zelf schoorsteenkappen in Friesland kopen

Onze handgemaakte schoorsteenkappen in Friesland worden door heel Nederland geleverd. Bekijk de verschillende mogelijkheden eens op onze website. Meer weten over de schoorsteenkappen die we u bieden? Neem in dat geval eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. We zoeken graag samen met u naar een schoorsteenkap die past bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!