Schoorsteenkap
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Schoorsteenkap

Wilt u uw schoorsteen bedekken met een mooie schoorsteenkap? Laat u eens informeren door Vredeveld Schoorsteen-kappen. Wij leveren al jaren verschillende soorten schoorsteenkappen aan klanten in Nederland en België. Gaat u ook met ons in zee? Dan komt een specialist uw kant op om uw schoorsteen te meten en te inspecteren. Vervolgens wordt de gewenste schoorsteenkap in onze werkplaats gemaakt die u vervolgens kunt afhalen of kunt laten leveren. De meting is kosteloos, u betaalt alleen voor de schoorsteenkap.

Voor een sterke schoorsteenkap die jaren meegaat

Een schoorsteenkap beschermt uw schoorsteen en maakt deze helemaal af. Een schoorsteenkap houdt tocht en vuil tegen, waardoor roet en mosaanslag geen kans meer heeft. Zo blijft uw schoorsteen in goede conditie en wordt voorkomen dat de vlam inslaat. Vredeveld bevestigt schoorsteenkappen met stevig ankers van roestvrij staal. De kap kan echter worden los gezet als uw schoorsteenveger erbij moet.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Bij Vredeveld vindt u altijd een schoorsteenkap die perfect past bij uw woning

Geen huis is hetzelfde en over smaak valt niet te twisten. Daarom werkt Vredeveld met een groot assortiment gevuld met verschillende schoorsteenkappen. Onze schoorsteenkappen worden onder verdeeld in de volgende stijlen:

Uiteraard kunnen onze schoorsteenkappen op maat worden gemaakt. Ze zijn ieder van RVS of koper en kunnen veelal worden geleverd in alle RAL kleuren. Naast schoorsteenkappen kan Vredeveld u helpen aan lichtgewicht schoorstenen, sierranden en vonkenvangers.