Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Schoorsteenkap vervangen

Een schoorsteenkap vervangen is een taak voor een ervaren onderneming. Uiteraard kunt u wel zelf de schoorsteenkap vervangen, maar dit is uitsluitend aan te raden wanneer u hier voldoende vanaf weet en wanneer u zich op hoogten comfortabel voelt. Het is niet verstandig om zelf een schoorsteenkap te vervangen wanneer u zich niet prettig voelt, vooral omdat angst ervoor kan zorgen dat het mis gaat. Veiligheid hoort altijd voorop te staan. Wanneer u, om welke reden ook, niet zeker bent van uw zaak, laat dan de schoorsteenkap vervangen door een ervaren onderneming.

Een schoorsteenkap laten vervangen

Als u een schoorsteenkap wilt laten vervangen door een ervaren bedrijf, dan bent u van harte welkom bij Vredeveld Schoorsteen-kappen. Wij staan voor u klaar met een zeer uitgebreide dienstverlening. Zo kunnen wij u van dienst zijn met een schoorsteen renovatie of een service op het gebied van schoorsteen onderhoud. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor mooie en duurzame schoorsteenkappen. Ook wanneer u de schoorsteenkap wilt laten vervangen door een nieuw exemplaar staan wij voor u klaar. U kunt de schoorsteenkap bij ons aanschaffen en professioneel laten plaatsen door onze vakmensen.

Heeft u interesse in een nieuwe schoorsteenkap?

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap aanschaffen en de huidige schoorsteenkap laten vervangen door een professional? Wij staan graag voor u klaar. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via +31 (0)592-415236 of info@schoorsteen-kappen.nl. Wij zijn er om u te informeren en te adviseren over de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij uiteraard altijd een vrijblijvende offerte opstellen wanneer u de schoorsteenkap wilt laten vervangen.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!