Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Schoorsteenkap plaatsen

Hebt u een nieuwe schoorsteenkap gekocht en wilt u deze plaatsen? Een schoorsteenkap plaatsen wordt vaak door een professionele onderneming gedaan. Dit heeft meerdere redenen. Een particulier kan wel zelf een schoorsteenkap plaatsen, maar het moet wel vakkundig gedaan worden. Wanneer niet zeker is dat de schoorsteenkap zelf goed geplaatst kan worden, dan is het raadzaam om hier een professional voor in te schakelen. Een andere belangrijke reden om de schoorsteenkap te laten plaatsen door een bedrijf is wel dat veel particulieren zich niet prettig voelen op het dak. U bevindt zich op grote hoogte en veiligheid speelt een belangrijke rol. U kunt alle moeite besparen door de schoorsteenkap te laten plaatsen door Vredeveld Schoorsteen-kappen.

Wij kunnen uw schoorsteenkap plaatsen

Een schoorsteenkap plaatsen behoort vanzelfsprekend tot de dienstverlening van Vredeveld Schoorsteen-kappen. Wij bieden u niet alleen mooie, duurzame en kwalitatief hoogwaardige schoorsteenkappen, maar kunnen de schoorsteenkap ook plaatsen voor u. Het plaatsen van een schoorsteenkap doen wij op professionele en vakkundige wijze, zodat u ervan verzekerd bent dat het goed zit. Door het plaatsen van de schoorsteenkap aan ons uit te besteden hoeft u zelf het dak niet op en hoeft u zich al helemaal niet te bevinden in een onveilige situatie waar u eigenlijk niet op zit te wachten.

Neem contact met ons op met Vredeveld Schoorsteen-kappen

Wilt u een schoorsteenkap laten plaatsen door onze ervaren vakmensen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte, voor meer informatie of passend advies. Bel dan naar +31 (0)592-415236 of stuur een mail naar info@schoorsteen-kappen.nl. Wij staan graag voor u klaar met een hoogwaardige en vriendelijke service.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!