Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Schoorsteenkap kopen

Wilt u een schoorsteenkap kopen voor een nieuwe woning, of omdat de schoorsteenkap van uw huidige woning aan vervanging toe is? U kunt altijd een goed geschikte schoorsteenkap kopen bij Vredeveld Schoorsteen-kappen. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment schoorsteenkappen in diverse soorten, maten en stijlen. Hierdoor kunt u bij ons altijd een schoorsteenkap kopen die goed bij uw woning past en u daarnaast ook aanspreekt als het om het design gaat.

Een goede schoorsteenkap kopen

Wanneer u een schoorsteenkap wilt kopen, dan wilt u zeker zijn van de uitstekende kwaliteit. Schoorsteenkappen horen duurzaam te zijn, zodat u er jarenlang geen omkijken meer naar heeft. Deze garantie heeft u zeker wanneer u een schoorsteenkap komt kopen bij Vredeveld Schoorsteen-kappen. Wij garanderen u een duurzame kwaliteit van al onze schoorsteenkappen. Toch kunt u bij ons een schoorsteenkap kopen tegen een zeer vriendelijke prijs. De prijs-kwaliteitverhouding ligt bij ons dan ook in uw voordeel. Uiteraard bieden wij u niet alleen schoorsteenkappen van een hoge kwaliteit, maar ook een service van hoge kwaliteit. Wij behoren tot de weinige bedrijven waar de klant nog daadwerkelijk koning is.

Contact Vredeveld Schoorsteen-kappen

Wilt u meer weten over onze schoorsteenkappen of wilt u persoonlijk advies voordat u een schoorsteenkap gaat kopen? Dan staan wij voor u klaar. Wij zijn er om u van goed advies en passende informatie te voorzien. Daarnaast werken wij op landelijke basis, waardoor u altijd een schoorsteenkap kunt kopen bij ons, ook wanneer u aan de andere kant van het land woont. Neemt u gerust eens contact op, door te mailen naar info@schoorsteen-kappen.nl of door te bellen naar +31 (0)592-415236.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!