Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Stijlvolle schoorsteenkap in Assen plaatsen

Heeft u al eens overwogen om een schoorsteenkap te plaatsen in Assen? Een schoorsteenkap levert u verschillende voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat het vocht uit uw de schoorsteen houdt, dat er geen vuil in de schoorsteen kan waaien, enzovoorts. Daar komt bij, dat een schoorsteenkap vogels uit het rookkanaal houdt. Het rookkanaal is voor veel vogels een populaire plek om te beginnen aan de bouw van hun nest. Wanneer er eenmaal een bewoond nest in de schoorsteen zit, mag u de houtkachel niet langer gebruiken. Daarbij moet het nest verwijderd worden, om een brand in de schoorsteen tegen te kunnen gaan. Naar wat voor type schoorsteenkap in Assen zoekt u?

prefab schoorsteenkappen

Mogelijkheden bij een schoorsteenkap in Assen

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt model schoorsteenkap in Assen is Vredeveld Schoorsteenkappen u graag van dienst. Wij bieden u een breed scala aan schoorsteenkappen. Kies bijvoorbeeld voor een schoorsteenkap met een landelijke stijl, een klassieke stijl in de vorm van een vlakke kap, een moderne stijl of bijvoorbeeld een unieke stijl met een schoorsteenkap van koper. Het is belangrijk dat de schoorsteenkap aansluit bij de stijl van uw woning en schoorsteen. De schoorsteenkap wordt bevestigd met RVS en chemische ankers.

Schoorsteenkap in Assen bestellen

Wilt u op korte termijn een schoorsteenkap in Assen bestellen voor uw schoorsteen? Neem eens contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft en de voordelen die een schoorsteenkap, bijvoorbeeld in combinatie met een stukje gaas, kan bieden. Een schoorsteenkap maakt uw schoorsteen af! Het geeft uw schoorsteen een sierlijke uitstraling.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!