Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Schoorsteen verwijderen

Wanneer je een nieuwe schoorsteen wilt plaatsen kunnen wij, Vredeveld Schoorsteen-kappen, je oude schoorsteen verwijderen. In onze eigen werkplaats maken wij lichtgewicht Prefab schoorstenen en RVS schoorsteen-kappen die wij door heel Nederland leveren. Deze worden allemaal op maat gemaakt.

Waarom schoorsteen verwijderen?

Om een schoorsteen te plaatsen of te vervangen is het belangrijk dat de eventueel aanwezige schoorsteen op de juiste manier vervangen wordt. Vredeveld Schoorsteenkappen zal de schoorsteen verwijderen. Alvorens de nieuwe schoorsteen te fabriceren en te plaatsen komen wij langs voor het opmeten van de schoorsteen. Hierbij worden al je wensen en de mogelijkheden besproken.

De Excellent schoorsteenkap is vervaardigd uit roestvrij staal (rvs), koper of is zwart gecoat. Iedere kap is op authentieke wijze afzonderlijk geproduceerd. Hierbij worden de wensen van de koper meegenomen zodat de je precies de schoorsteenkap krijgt die jij wilt. Om het vegen van de schoorsteen makkelijk te maken is de Excellent schoorsteenkap kantelbaar. Verder is deze kap voorzien van in hoogte verstelbare pootjes op de onder- of binnenplaat zodat het mooiste optische resultaat behaald kan worden.
Onze standaardkap is van roestvrij staal in een glooiend model. Deze vervaardigen wij op de aangegeven maat met vaste pootjes die een standaardhoogte hebben van 20 centimeter.

Offerte

Levering van onze schoorsteen-kappen is mogelijk door heel Nederland en afhalen kan op afspraak. De plaatsing kunnen wij altijd voor je uitvoeren. Voor een offerte op maat zijn wij telefonisch te bereiken op 0592-415236. Of vul het contactformulier op onze website is. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!