Schoorsteen specialist
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Hulp van een ervaren schoorsteen specialist

Nog altijd heeft een groot aantal woningen een schoorsteen op het dak staan. Het vormt het uiteinde van een rookkanaal door het huis. Wat is er gezelliger dan het opstoken van de open haard of gashaard in de avond? Niet alleen sfeervol, maar ook bevorderlijk voor een prettige temperatuur binnen. Vredeveld Schoorsteenkappen is uw schoorsteen specialist. We helpen u graag wanneer de schoorsteen vervangen moet worden, of wanneer u deze wilt laten voorzien van een schoorsteenkap. Het voorkomt dat er vuil in de schoorsteen terecht komt, of dat vogels het rookkanaal als broedplek gebruiken.

Schoorsteen specialist voor nieuwe prefab schoorsteen

Vredeveld Schoorsteenkappen biedt u prefab constructies aan. Het voordeel van een prefab schoorsteen is dat deze zeer licht van gewicht is. Dit maakt de schoorsteen heel eenvoudig te monteren. Daarbij zijn onze schoorstenen bestand tegen de meeste aardbevingen. Een derde reden om voor een prefab schoorsteen te kiezen, is het feit dat u deze vooraf geheel naar uw wensen kunt laten ontwerpen. Onze schoorsteen specialist begeleidt u hier graag bij. Heeft u al een beeld van de stijl die u wenst voor uw nieuwe schoorsteen? Zodra de prefab schoorsteen klaar is om geplaatst te worden, brengen we deze bij u langs.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Schoorsteenkappen van onze schoorsteen specialist

Voorkom dat het rookkanaal in huis vervuild raakt, door gebruik te maken van een schoorsteenkap of schoorsteenafdekplaat. Onze schoorsteen specialist laat u de verschillende mogelijkheden graag zien. Een vervuild rookkanaal vergroot de kans op brand in de schoorsteen. Geen fijn idee! Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de hulp die onze schoorsteen specialist u kan bieden.