Schoorsteen renovatie in Groningen
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Specialist voor uw schoorsteen renovatie in Groningen

Vredeveld Schoorsteenkappen is uw specialist in het uitvoeren van een schoorsteen renovatie in Groningen. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw schoorsteen van een opfrisbeurt te voorzien. Kies bijvoorbeeld voor een schoorsteenkap, die de schoorsteen een heel nieuw uiterlijk geeft. Ook het gebruik van schoorsteenafdekplaten, bijvoorbeeld om vogelnesten tegen te gaan, behoort tot onze mogelijkheden. Wilt u de volledige schoorsteen laten vernieuwen? Kies in dat geval voor een prefab schoorsteen. Deze is eenvoudig te plaatsen en wordt op externe locatie voor u ontwikkeld. Dit biedt diverse voordelen.

Mogelijkheden bij een schoorsteen renovatie in Groningen

Door de prefab schoorsteen bij een schoorsteen renovatie in Groningen grotendeels op onze eigen werkplaats te ontwikkelen, minimaliseren we de overlast voor u en uw omgeving. Op het moment dat de lichtgewicht schoorsteen klaar is om geplaatst te worden, komen we uw kant op. De schoorsteen is vervolgens snel gereed voor gebruik! Een ander voordeel van een prefab schoorsteen is dat we deze volledig naar uw wensen vorm kunnen geven. De kap op de schoorsteen maken we met de hand. U ziet dit terug aan het fraaie eindresultaat, als de schoorsteen eenmaal geplaatst is.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Schoorsteen renovatie in Groningen uit laten voeren

Wilt u ook een schoorsteen renovatie in Groningen uit laten voeren? Wenst u advies over de mogelijkheden die u heeft bij het vernieuwen van de schoorsteen op het dak van uw woning? Neem in beide gevallen contact met ons op. De specialisten van Vredeveld Schoorsteenkappen staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien. Samen zoeken we naar de beste manier om uw schoorsteen te renoveren.