Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Schoorsteen renovatie Friesland

Wanneer u een schoorsteen renovatie in Friesland wilt laten uitvoeren, dan kunt u uitstekend terecht bij Vredeveld Schoorsteen-kappen. Wij bieden u de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke prijs een schoorsteen renovatie in Friesland uit te laten voeren. Uiteraard zetten wij hiervoor uitsluitend goed opgeleide vakmensen in, zodat u altijd verzekerd bent van een professionele en vakkundige schoorsteen renovatie in Friesland.

prefab schoorsteenkappen

Uw professional voor schoorsteen renovatie in Friesland

Wij hebben een jarenlange ervaring wanneer het gaat om het uitvoeren van schoorsteen renovaties, ook in Friesland. Ons bedrijf is werkzaam door heel het land, waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn met een professionele schoorsteen renovatie in alle provincies, waaronder Friesland. Als u interesse heeft in een schoorsteen renovatie in Friesland, dan kunnen wij uiteraard vooraf een offerte voor u opstellen. Deze is uiteraard vrijblijvend en verplicht u tot niets. Naast schoorsteen renovaties in Friesland bieden wij nog tal van andere werkzaamheden binnen onze dienstverlening. Zo kunt u ook bij ons terecht voor professioneel schoorsteen onderhoud.

Vraag een offerte aan voor schoorsteenrenovatie in Friesland

Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op wanneer u een schoorsteen renovatie in Friesland wilt laten uitvoeren door onze ervaren vakmensen. U kunt deze gemakkelijk bij ons aanvragen. Heeft u vragen, wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of wilt u passend advies? Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)592-415236 of te mailen naar info@schoorsteen-kappen.nl. Wij zijn u graag van dienst voor uw schoorsteen renovatie in Friesland.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!