Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Schoorsteen renovatie Drenthe

Is er een schoorsteen renovatie in Drenthe nodig, bijvoorbeeld aan uw woning of uw bedrijfspand? Dan kunt u altijd een beroep doen op de brede dienstverlening van Vredeveld Schoorsteen-kappen. Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn wanneer u interesse heeft in een professionele schoorsteen renovatie in Drenthe, maar wij zijn ook uw betrouwbare partner wanneer u interesse heeft in schoorsteenkappen of wanneer u het onderhoud van uw schoorsteen goed geregeld wilt hebben. Wij bieden u dan ook een zeer complete dienstverlening.

Klassieke_vlakke_schoorsteenkappen

Een vakkundige schoorsteen renovatie in Drenthe

Als er een schoorsteen renovatie in Drenthe nodig is, dan wilt u dit uiteraard op professionele wijze laten uitvoeren. U wilt immers voorkomen dat u binnen relatief korte tijd voor hetzelfde probleem staat. Wij garanderen u een professionele, vakkundige en duurzame schoorsteen renovatie in Drenthe. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat wij altijd precies weten wat nodig is om de schoorsteen renovatie in Drenthe goed en soepel te laten verlopen. Omdat wij alles in eigen beheer uit kunnen voeren kunnen wij de tarieven van onze dienstverlening aantrekkelijk houden.

Neem contact met ons op

Wanneer er een schoorsteen renovatie in Drenthe nodig is, dan is het verstandig om de renovatie zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden. Zo kunt u hogere kosten eenvoudig voorkomen. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies over een schoorsteen renovatie in Drenthe. Bel naar +31 (0)592-415236 of stuur een mail naar info@schoorsteen-kappen.nl. Wij helpen u graag verder, ook als u interesse heeft in een vrijblijvende offerte.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!