Schoorsteen onderhoud
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Schoorsteen onderhoud

Bij Vredeveld Schoorsteen-kappen helpen wij graag bij ieder schoorsteen onderhoud. Om je schoorsteen goed en veilig te laten werken is het van belang de schoorsteen goed te onderhouden. Hiervoor staan onze professionals voor je klaar.

Nog meer schoorsteen onderhoud

Naast schoorsteen onderhoud kunnen wij wanneer de huidige schoorsteen vervangen moet worden dit voor je doen. Vredeveld Schoorsteen-kappen is specialist in schoorsteenkappen en geeft vakkundig advies over de plaatsing van de nieuwe schoorsteen. Al onze kappen worden handgemaakt en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Onze diensten bestaan uit de levering en montage van lichtgewicht prefab schoorstenen, voor particulieren en de bedrijven. Deze lichtgewicht schoorstenen zijn op ieder dak te plaatsen zonder extra bouwkundige constructies aan te hoeven brengen. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als bestaande huizen.

Het materiaal van onze schoorstenen heeft als voordeel dat het geen werking geeft, er vindt dus geen rek of krimp plaats. Daarbij is het mogelijk de kleurnuance van de benodigde steenstrips af te stemmen op het mestselwerk van de gevel. Het materiaal is licht van gewicht, sterk, duurzaam en bovendien makkelijk te monteren. Het is tevens onderhoudsarm.

Wij kunnen de schoorsteen volledig voor je inmeten, vervaardigen en plaatsen met 10 jaar garantie. Verder werken wij samen met het Hechterrenovatieconcept. Kortom, voor schoorsteen onderhoud, renovatie, reparatie en vervanging kun je bij Vredeveld Schoorsteen-kappen terecht.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Vraag een offerte aan

Plaatsing en bezorging is mogelijk door heel Nederland. Voor goed en vakkundig advies komen wij graag bij je langs. Of stel eerst je vraag via het contactformulier op onze website. Bel ons op 0592 – 415 236 of e-mail naar info@schoorsteen-kappen.nl.