Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Schoorsteen onderhoud Groningen

Voor een specialist in schoorsteen onderhoud in Groningen bent u aan het juiste adres bij Vredeveld Schoorsteen-kappen. Wij leveren namelijk niet alleen schoorstenen en schoorsteenkappen, wij kunnen deze ook voor u onderhouden en indien nodig restaureren. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit en service, waar u ons ook voor inschakelt!

Voor professioneel schoorsteen onderhoud in Groningen

Om uw schoorsteen in goede conditie te houden moet deze regelmatig worden onderhouden. Met goed onderhoud haalt u het beste rendement uit uw schoorsteen en gaat deze jaren mee. Maar het meest belangrijke is natuurlijk dat onderhoud cruciaal is voor de veiligheid. Als u de schoorsteen niet regelmatig laat schoonmaken of onderhouden blijft vuil en aanslag zitten, wat vlam kan vatten.

U kunt professioneel onderhoud laten uitvoeren door Vredeveld Schoorsteen-kappen nabij Groningen. Dan weet u zeker dat het goed wordt gedaan. Weet u niet zeker of u schoorsteen toe is aan een onderhoudsbeurt of twijfelt u over de werking van de schoorsteen? Een specialist van Vredeveld Schoorsteen-kappen komt graag bij u langs in Groningen om uw schoorsteen te inspecteren.

Contact Vedeveld Schoorsteen-kappen Groningen voor informatie

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Vredeveld Schoorsteen-kappen? U kunt vrijblijvend contact opnemen voor informatie over onze schoorstenen en schoorsteenkappen, over onderhoud, restauratie en bijbehorende prijzen. Ook kunt u meteen een afspraak maken voor een inspectie. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0592 – 415236 of via info@schoorsteen-kappen.nl.

klassieke prefab schoorsteen

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!