Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Schoorsteen onderhoud Friesland

Bent u op zoek naar een specialist in schoorsteen onderhoud in Friesland? Wilt u een nieuwe schoorsteen laten plaatsen of heeft u enkel interesse in een nieuwe schoorsteenkap op maat? Voor al uw schoorsteen onderhoud in Friesland bent u van harte welkom bij Vredeveld Schoorsteen-kappen.

prefab schoorsteenkappen

Voor professioneel schoorsteen onderhoud in Friesland

Vredeveld Schoorsteen-kappen staat voor u klaar wanneer u interesse heeft in schoorsteen onderhoud in Friesland. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van lichtgewicht prefab schoorstenen en rvs schoorsteenkappen. Wij zijn in staat om een hoge kwaliteit te garanderen doordat wij het hele proces in eigen beheer uitvoeren. Als ervaren professional in schoorsteen onderhoud in Friesland maken wij de schoorstenen en schoorsteenkappen in onze eigen werkplaats, waarna wij deze leveren op locatie en op professionele wijze monteren. U heeft nergens omkijken naar. Als uw specialist in schoorsteen onderhoud zijn wij u niet alleen in Friesland van dienst, maar door heel Nederland. Wij staan altijd voor u klaar.

Interesse in schoorsteen onderhoud in Friesland?

Goed schoorsteen onderhoud in Friesland is zeer belangrijk. Wij leveren diverse kappen en bieden u maatwerk wanneer u wenst. Zo kunt u bij ons terecht voor standaard kappen en voor Excellent schoorsteenkappen, welke kantelbaar zijn ten behoeve van het schoorsteen onderhoud in Friesland. U kunt online diverse voorbeelden van onze producten bekijken. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, een offerte of advies. Bel dan naar +31 (0)592-415236 of mail naar info@schoorsteen-kappen.nl. U kunt tevens gebruik maken van het online contactformulier.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!