• Specialist in schoorsteenkappen
  • Vakkundig advies en plaatsing
  • Alle kappen worden handgemaakt
  • Alle vonkenvangers voldoen aan de eisen van de verzekeraars
  • Gratis opmeten en montage in geheel Nederland

Schoorsteen onderhoud Friesland

Bent u op zoek naar een specialist in schoorsteen onderhoud in Friesland? Wilt u een nieuwe schoorsteen laten plaatsen of heeft u enkel interesse in een nieuwe schoorsteenkap op maat? Voor al uw schoorsteen onderhoud in Friesland bent u van harte welkom bij Vredeveld Schoorsteen-kappen.

Voor professioneel schoorsteen onderhoud in Friesland

Vredeveld Schoorsteen-kappen staat voor u klaar wanneer u interesse heeft in schoorsteen onderhoud in Friesland. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van lichtgewicht prefab schoorstenen en rvs schoorsteenkappen. Wij zijn in staat om een hoge kwaliteit te garanderen doordat wij het hele proces in eigen beheer uitvoeren. Als ervaren professional in schoorsteen onderhoud in Friesland maken wij de schoorstenen en schoorsteenkappen in onze eigen werkplaats, waarna wij deze leveren op locatie en op professionele wijze monteren. U heeft nergens omkijken naar. Als uw specialist in schoorsteen onderhoud zijn wij u niet alleen in Friesland van dienst, maar door heel Nederland. Wij staan altijd voor u klaar.

Interesse in schoorsteen onderhoud in Friesland?

Goed schoorsteen onderhoud in Friesland is zeer belangrijk. Wij leveren diverse kappen en bieden u maatwerk wanneer u wenst. Zo kunt u bij ons terecht voor standaard kappen en voor Excellent schoorsteenkappen, welke kantelbaar zijn ten behoeve van het schoorsteen onderhoud in Friesland. U kunt online diverse voorbeelden van onze producten bekijken. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, een offerte of advies. Bel dan naar +31 (0)592-415236 of mail naar info@schoorsteen-kappen.nl. U kunt tevens gebruik maken van het online contactformulier.

Informatie aanvragen