Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Schoorsteen onderhoud Drenthe

Voor goed schoorsteen onderhoud in Drenthe bent u natuurlijk van harte welkom bij Vredeveld Schoorsteen-kappen. Wij zijn niet alleen uw partner wanneer u interesse heeft in luxe, moderne en hoogwaardige schoorsteenkappen, maar wij kunnen u ook een uitstekende dienstverlening bieden als het gaat om het onderhoud van uw schoorsteen. Goed onderhoud van de schoorsteen is belangrijk om uw woning schoon, veilig en aangenaam te houden. Wij vertellen u hier uiteraard graag meer over.

prefab schoorstenen

Het belang van goed schoorsteen onderhoud in Drenthe

Professioneel schoorsteen onderhoud in Drenthe kan veel ellende voorkomen. Wanneer u de schoorsteen goed laat onderhouden, op periodieke basis, dan kunt u de meest uiteenlopende calamiteiten voorkomen. U wilt niet onverwachts voor hoge kosten komen te staan wegens slecht onderhoud van de schoorsteen. Vredeveld Schoorsteen-kappen biedt een uitstekende dienst aan. Wij kunnen u goed, professioneel en vakkundig schoorsteen onderhoud in Drenthe bieden, tegen een aantrekkelijke prijs.

Niet alleen in Drenthe

Voor schoorsteen onderhoud in Drenthe zijn wij uw partner, maar ook wanneer u interesse heeft in professioneel onderhoud van de schoorsteen in andere delen van het land staan wij voor u klaar. Wij werken op landelijke basis en kunnen u dan ook altijd goed van dienst zijn. Heeft u interesse in onze service voor schoorsteen onderhoud in Drenthe, of elders in het land? Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies of een offerte. U kunt bellen naar +31 (0)592-415236 of een mail sturen naar info@schoorsteen-kappen.nl. Wij zijn u graag van dienst.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!