Schoorsteenkappen
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Schoorsteenkappen

Voor een ruime keuze uit schoorsteenkappen gaat u naar Vredeveld Schoorsteen-kappen. Vredeveld is gevestigd in Smilde, maar bedient klanten in heel Nederland en België. Als u ons inschakelt komt een specialist uw schoorsteen meten en inspecteren (en eventueel herstellen), om vervolgens de kap te leveren.

Schoorsteenkappen van topkwaliteit

Een schoorsteenkap is natuurlijk een mooi “sieraad” voor uw schoorsteen. Maar nog belangrijker, het houdt de schoorsteen schoon en droog. Een schone en droge schoorsteen voorkomt mosaanslag, roetaanslag en vuil waar de vlam in kan slaan. Onze schoorsteenkappen worden bevestigd chemische ankers van roestvrij staal. Deze ankers worden grondig getest op trekkracht, zodat de schoorsteenkap onder elke omstandigheid blijft zitten. De schoorsteenkappen kunnen wel worden los gezet, zodat eventuele vegers de schoorsteen van boven kunnen vegen.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Verschillende schoorsteenkappen voor iedere smaak

Als specialist in schoorsteenkappen biedt Vredeveld een ruime collectie aan schoorsteenkappen:

 • Landelijke schoorsteenkappen
  Een landelijke schoorsteenkap staat als een kroon op de schoorsteen en geeft deze een sierlijke en klassieke uitstraling. Deze schoorsteenkappen worden gemaakt van RVS of rood koper.
 • Moderne schoorsteenkappen
  De moderne schoorsteenkap is volledig op maat te maken. Het ontwerp wordt uitgewerkt met RVS en kan worden geleverd in alle RAL kleuren of in koper.
 • Platte klassieke schoorsteenkappen
  Zoals de naam al aangeeft is deze schoorsteen plat, wat de schoorsteen een strakke en moderne uitstraling geeft.
 • Koperen schoorsteenkappen
  Koperen schoorsteenkappen hebben een landelijke uitstraling en een natuurlijke kleur.
 • Luxe regenkappen
  De luxe regenkap is een alternatief voor de gewone schoorsteenkap. Deze wordt uitgevoerd in blank RVS en kan geleverd worden in alle RAL kleuren.