Schoorsteen kap
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Schoorsteen kap

Voor de perfecte schoorsteen kap bent u aan het juiste adres bij Vredeveld Schoorsteen-kappen. Vredeveld Schoorsteen-kappen is gevestigd in Smilde (nabij Friesland), maar levert en monteert schoorsteenkappen in heel Nederland en België. Dit doen wij inmiddels al jaren.

Onze ervaring en kennis vertaalt zich in kwaliteit en service naar klanten toe. Wij leveren duurzame producten en monteren de schoorsteenkap op professionele wijze. Het opmeten en monteren van de schoorsteenkap is gratis. Wij vinden dat deze service hoort bij de aanschaf van het product en dat dit kosteloos moet zijn. U betaalt bij Vredeveld Schoorsteen-kappen dus alleen voor de schoorsteenkap.

Voor een stabiele en sterke schoorsteen kap

Naast het feit dat een schoorsteen kap uw schoorsteen een mooie look geeft, heeft het natuurlijk een beschermde functie. Een kap houdt de schoorsteen schoon en droog. Dit voorkomt mosaanslag, roetaanslag en vuil op en in de schoorsteen. Deze factoren tasten de schoorsteen aan en kunnen gevaarlijk zijn in combinatie met vuur en rook. Een schoorsteen kap zorgt dus voor bescherming en zorgt ervoor dat de schoorsteen in goede conditie blijft.

Onze schoorsteenkappen zijn sterk en stabiel, omdat ze worden bevestigd met een stalen anker. U kunt de kap echter wel los zetten zodat u met een schoorsteenveger de schoorsteen van boven kan schoonmaken.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Vredeveld Schoorsteen-kappen voor een stijlvolle schoorsteenkap

Vredeveld Schoorsteen-kappen levert schoorsteenkappen in verschillende stijlen, namelijk:

Op onze website kunt u de verschillende soorten schoorsteenkappen op uw gemak bekijken.