Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Schoorsteen Groningen

Wilt u uw schoorsteen in Groningen laten vervangen of heeft u een schoorsteen nodig voor uw nieuwbouw huis? Zoals de naam al aangeeft is Vredeveld Schoorsteen-kappen dé specialist in schoorstenen. Wij leveren verschillende soorten schoorsteenkappen en lichtgewicht schoorstenen aan klanten in Nederland en België. Ook uw huis in Groningen voorzien we graag van een passende schoorsteen!

Voor een sterke, duurzame schoorsteen in Groningen

Bij de productie van schoorstenen en schoorsteenkappen staat kwaliteit voorop. Onze schoorstenen en schoorstenenkappen houden tocht en vuil optimaal tegen, zodat roet en mosaanslag geen kans meer heeft. Vredeveld bevestigt schoorsteenkappen met stevige ankers van roestvrij staal. De kap kan uiteraard wel worden los gezet als de schoorsteenveger erbij moet.

Vredeveld Schoorsteen-kappen biedt een breed assortiment aan schoorsteenkappen, zoals landelijke/klassieke schoorsteenkappen, moderne schoorsteenkappen, platte klassieke schoorsteenkappen, koperen schoorsteenkappen en luxe regenkappen. Daarnaast leveren we prefab lichtgewicht schoorstenen in verschillende stijlen.

Schoorsteen op maat in Groningen

Als u een schoorsteen aanschaft bij Vredeveld Schoorsteen-kappen komt een specialist bij u langs om de eventuele oude schoorsteen te inspecteren en/of de afmetingen op te nemen. Op basis hiervan gaan we voor u aan de slag in onze werkplaats nabij Groningen. Hier wordt de schoorsteenkap of de schoorsteen voor u ontwikkeld. Deze kunt u vervolgens bij ons ophalen of door ons laten plaatsen. Zowel de eerste inspectie en opmeting als de montage is kosteloos. U betaalt bij Vredeveld Schoorsteen-kappen alleen voor de schoorsteenkap.

Wilt u ook een schoorsteen aanschaffen via Vredeveld Schoorsteen-kappen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!