Schoorsteen dakdoorvoer
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Schoorsteen dakdoorvoer

Vredeveld Schoorsteen-kappen is niet alleen gespecialiseerd in schoorstenen, wij leveren ook systemen voor dakdoorvoer. Systemen die optimaal ventileren en rook van de schoorsteen afvoeren. Dit doen wij al jaren voor klanten in Nederland en België. Ook u zijn we graag van dienst!

Dakdoorvoer voor optimale afvoer van gassen uit de schoorsteen

Wilt u een dakdoorvoer plaatsen op voor optimale ventilatie, ontluchting of de afvoer van rookgassen? Vredeveld Schoorsteen-kappen biedt een breed assortiment aan dakdoorvoeren. De kans is groot dat wij een dakdoorvoer op voorraad hebben liggen in dezelfde kleur en van hetzelfde materiaal als uw dakpannen. Een dakdoorvoer van Vredeveld schoorsteen-kappen past perfect op uw dak!

Welke systeem u ook kiest, Vredeveld Schoorsteen-kappen werkt alleen met kwaliteitsproducten van hoogwaardig, roestvrij en waterdicht materiaal. Wilt u het assortiment op uw gemak bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Smilde (in Drenthe)!

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Service voor en na de aanschaf van een schoorsteen of dakdoorvoer

Wij voorzien u graag van de nodige tips en adviezen. Wij geven u een duidelijk stappenplan mee, zodat u precies weet hoe de dakdoorvoor moet worden geplaatst.

Service is belangrijk bij Vredeveld Schoorsteen-kappen. Wij staan graag voor u klaar wanneer u een kap wilt aanschaffen voor uw schoorsteen of een dakdoorvoer wilt plaatsen, maar ook als er onderhoud of een reparatie moet worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Vredeveld Schoorsteen-kappen? Neem vrijblijvend contact met ons op!