Schoorsteen bekleden
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Schoorsteen bekleden

Wilt u uw schoorsteen bekleden? Dit doet u met een hoogwaardige schoorsteenkap van Vredeveld Schoorsteen-kappen. Zoals onze naam al aangeeft zijn wij gespecialiseerd in schoorsteenkappen. Lees vooral verder voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom het bekleden van een schoorsteen aan te raden is

Een schoorsteen bekleden met een schoorsteenkap is zeker aan te raden. Een schoorsteenkap geeft de schoorsteen een mooi uiterlijk en beschermt de schoorsteen tegen invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan mosaanslag, roetaanslag en vuil. Dit is niet alleen slecht voor de conditie van de schoorsteen, het brengt ook voor u risico’s met zich mee. De aanslag kan door de hitte namelijk ontvlammen. Kortom, een schoorsteenkap is niet alleen ideaal om uw schoorsteen te bekleden, het heeft ook een beschermende functie.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Laat uw schoorsteen bekleden door een echte specialist

Vredeveld Schoorsteen-kappen zit al jaren in het vak en heeft vele schoorstenen op succesvolle wijze weten te bekleden. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we klanten kwaliteit en duurzaamheid bieden. Zo worden onze schoorsteenkappen bevestigd met chemische ankers van duurzaam roestvrij staal. Deze ankers worden grondig getest op trekkracht, zodat de schoorsteenkap onder elke omstandigheid blijft zitten. U kunt de schoorsteenkap wel los zetten, zodat de schoorsteen van boven kan worden schoongeveegd.