RVS schoorsteenkap
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Voorzie uw woning van een RVS schoorsteenkap

Heeft u het gebruik van een RVS schoorsteenkap op uw dak al eens overwogen? Vredeveld Schoorsteenkappen is een specialist op het gebied van RVS schoorsteenkappen, vonkenvangers en sierranden. Hiermee maakt u uw schoorsteen af! Kiest u voor een RVS schoorsteenkap met een moderne look, of gaat u voor een model in een klassieke stijl? Een RVS schoorsteenkap ziet er echter niet alleen fraai uit. Ook biedt het verschillende andere voordelen. Combineer de schoorsteenkap bijvoorbeeld met kleine stroken gaas. Beneden ziet u het gaas niet zitten, maar het voorkomt dat vogels een nest bouwen in uw schoorsteen.

RVS schoorsteenkap in diverse modellen

Wanneer u voor een RVS schoorsteenkap kiest, heeft u de keuze uit verschillende modellen. Kiest u bijvoorbeeld voor een landelijke kap, in combinatie met een fraaie sierrand rond de top van uw schoorsteen? Gaat u voor een klassieke RVS schoorsteenkap, of juist voor een modern model? Vaak is het afhankelijk van de stijl van uw woning, welke kap hier het beste op aansluit. Op onze website vindt u voorbeelden van kappen die wij reeds geplaatst hebben op schoorstenen. Wilt u ook direct uw schoorsteen zelf vervangen? Vredeveld Schoorsteenkappen helpt u hier graag bij.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Meer informatie over een RVS schoorsteenkap

Wilt u meer weten over de toepassing en voordelen van een RVS schoorsteenkap op uw dak? Bent u benieuwd welk model wij voor uw woning aan zouden raden? Neem eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Heeft u een geschikt model gevonden? In dat geval zorgen we dat deze op korte termijn op uw schoorsteen geplaatst wordt.