Previous slide
Next slide

Professional voor prefab schoorstenen

Voor alles wat niet standaard in een doosje zit.

Bij Vredeveld Schoorsteen-kappen kunt u terecht voor lichtgewicht prefab schoorstenen volledig op maat gemaakt. Door deze lichtgewicht schoorstenen is er vrijwel zelden een aanpassing nodig aan de dakconstructie. Hiernaast kunnen we RVS schoorsteenkappen produceren. Wij leveren in geheel Nederland. Ongeacht of u nu in het uiterste zuiden of noorden woonachtig bent. Onze kenmerken zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, oplossingen op maat en voordelige tarieven.

Previous slide
Next slide

Lichtgewicht die aardbeving bestendig is

Voorheen koos men vrijwel altijd voor een gemetselde schoorsteen op het dak van woningen. Tegenwoordig is het slimmer om voor een prefab schoorsteen van Vredeveld Schoorsteenkappen te kiezen. Deze prefab schoorstenen zijn veel lichter, toepasbaar op ieder dak en daarbij aardbeving bestendig. Zeker in de drie noordelijke provincies kan dit als een groot voordeel worden gezien! U moet er immers niet aan denken, dat uw gemetselde schoorsteen als gevolg van scheuren in elkaar stort. Het gewicht van prefab schoorstenen is circa 60-80% lager, dan die van een gemetselde schoorsteen. Vanzelfsprekend is de schoorsteen niet te onderscheiden van uw bestaande metselwerk.

Werkwijze bij prefab schoorstenen

Alle prefab schoorstenen zijn op maat gemaakt. Om deze reden komen wij bij u langs om de schoorsteen op te meten. Tijdens dit bezoek vernemen wij ook graag wat uw wensen zijn. Veel is mogelijk en hierbij valt te denken aan de steenvorm, het metselverband en de kleur van de stenen. De schoorsteen die wij leveren kan volledig naar uw wensen worden vervaardigd. Bij het maken van de kap van de schoorsteen maken we gebruik van roestvrijstaal. Deze kan in zwart worden gecoat, maar u kunt ook kiezen voor koper. Ook als het om de kappen gaat kun u zelf uw eigen wensen kenbaar maken en bij het ontwerpen houden wij hier rekening mee. De geleverde kappen zijn kantelbaar, zodat een schoorsteenveger gemakkelijk bij de schoorsteen kan.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Voordelen van prefab schoorstenen

Reeds werden een aantal voordelen van prefab schoorstenen beschreven. Er zijn echter meer redenen om voor dit type schoorsteen te kiezen! Denk bijvoorbeeld ook aan de brandveiligheid van deze schoorstenensoort. Daarbij worden er enkel kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt voor de productie van prefab schoorstenen. Dit betekent dat de schoorstenen sterk en duurzaam zijn, waardoor onderhoud maar zelden uitgevoerd hoeft te worden. Wist u dat wij standaard 10 jaar garantie bieden op deze prefab schoorstenen? Zo kunt u hier een lange tijd mee vooruit! De gebruikte steenstrips kunnen zo worden ontwikkeld, dat deze aansluiten op uw bestaande gevelmetselwerk.

Meer weten over een prefab schoorsteen?

Wilt u weten of een prefab schoorsteen ook wat voor u is? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we onze mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Wij zorgen voor het opmeten van de schoorsteen, produceren de prefab schoorsteen en leveren deze vervolgens aan u. Hoe zou u uw prefab schoorsteen ontwerpen?

Prefab schoorsteen

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!