Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Prefab schoorstenen in Grootegast

Kies voor een veilige, stevige schoorsteen op het dak van uw woning om schadelijke stoffen uit uw hout- en gaskachel af te kunnen voeren. Vredeveld Schoorsteenkappen is uw specialist op het gebied van schoorstenen. Wij leveren u prefab schoorstenen in Grootegast, welke licht van gewicht zijn en met de hand gemaakt worden. Het verzekert u van een hoge kwaliteit, wanneer u een nieuwe schoorsteen laat plaatsen. Naast de prefab schoorstenen in Grootegast leveren we u graag een bijpassende schoorsteenkap en RVS rookkanalen aan. Zo heeft u een totaaloplossing, waarmee u de haard in uw woning veilig kunt gebruiken.

prefab schoorsteenkappen

Mogelijkheden bij prefab schoorstenen in Grootegast

U wilt een schoorsteen welke qua stijl en uitstraling past bij de rest van uw woning. Kijk eens naar ons assortiment prefab schoorstenen in Grootegast, welke u op onze website vindt. De schoorstenen worden in verschillende stijlen en modellen aangeboden. Gaat u voor een landelijke, of juist een moderne schoorsteen? De prefab schoorstenen in Grootegast zijn op ieder dak toepasbaar en daarnaast aardbevingsbestendig. Het helpt schade aan de schoorsteen te voorkomen, wanneer er sprake is van een aardbeving in uw regio. U moet er niet aan denken, dat delen van de schoorsteen naar beneden komen in zo’n situatie.

Prefab schoorstenen in Grootegast bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken uit de verschillende prefab schoorstenen op onze website? Neem contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de levering en montage hiervan. Heeft u nog vragen over de prefab schoorstenen die we u kunnen bieden? Ook in dat geval staan we u graag te woord. Zoals reeds werd aangehaald bieden we naast de prefab schoorstenen in Grootegast bijpassende schoorsteenkappen en RVS rookkanalen.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!