• Specialist in schoorsteenkappen
  • Vakkundig advies en plaatsing
  • Alle kappen worden handgemaakt
  • Alle vonkenvangers voldoen aan de eisen van de verzekeraars
  • Gratis opmeten en montage in geheel Nederland

Professional voor prefab schoorstenen

Bij Vredeveld Schoorsteen-kappen kunt u terecht voor lichtgewicht prefab schoorstenen. Door deze lichtgewicht schoorstenen is er vrijwel zelden een aanpassing nodig aan de dakconstructie. Hiernaast kunnen we RVS schoorsteenkappen plaatsen. Wij leveren in geheel Nederland. Ongeacht of u nu in het uiterste zuiden of noorden woonachtig bent. Onze kenmerken zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, oplossingen op maat en voordelige tarieven.

Werkwijze bij prefab schoorstenen

Alle prefab schoorstenen die wij plaatsen zijn op maat gemaakt. Om deze reden komen wij bij u langs om de schoorsteen op te meten. Tijdens dit bezoek vernemen wij ook graag wat uw wensen zijn. Veel is mogelijk en hierbij valt te denken aan de steenvorm, het metselverband en de kleur van de stenen. De schoorsteen die wij leveren kan volledig naar uw wensen worden vervaardigd. Bij het maken van de kap van de schoorsteen maken we gebruik van roestvrijstaal. Deze kan in zwart worden gecoat, maar u kunt ook kiezen voor koper. Ook als het om de kappen gaat kun u zelf uw eigen wensen kenbaar maken en bij het ontwerpen houden wij hier rekening mee. De geleverde kappen zijn kantelbaar, zodat een schoorsteenveger gemakkelijk bij de schoorsteen kan.

Offerte

Neem contact met ons op indien u een offerte wilt ontvangen. Wij kunnen bij u langs komen om uw wensen te bespreken en om uw schoorsteen op te meten. Door onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat u een fraaie schoorsteen krijgt geleverd. Onze prefab schoorstenen zijn van uitstekende duurzame kwaliteit.

Informatie aanvragenVredeveld Schoorstenen is onderdeel van Hechter renovatieconcept

isoduct
Levering Isoduct Rookkanalen.
Veiligste rookkanaal van Nederland.