Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Prefab schoorsteen prijs berekenen

Steeds meer mensen kiezen voor een prefab schoorsteen op hun woning. Een van de redenen om voor dit type schoorsteen te kiezen, is de gunstige prefab schoorsteen prijs. Voor een scherpe prijs kunt u de bestaande schoorsteen vervangen, of een geheel nieuwe schoorsteen plaatsen voor een kachel in huis. Zou u uw bestaande, verouderde schoorsteen voortdurend herstellen, dan brengt dit hoge kosten met zich mee. Mogelijk moet de voeg vervangen worden, is het noodzakelijk om losse stenen te vernieuwen, enzovoorts. Met een prefab schoorsteen kunt u weer een lange tijd vooruit.

prefab schoorsteenkappen

Opbouw van prefab schoorsteen prijs

Verschillende factoren zijn van invloed op de prefab schoorsteen prijs. Het maakt het vaak lastig om zonder eerst naar uw wensen te kijken, vast te stellen wat een prefab schoorsteen u zal kosten. Wilt u bijvoorbeeld enkel een prefab schoorsteen, of besluit u deze te combineren met een bijpassende schoorsteenkap? Het voordeel van zo’n schoorsteenkap is dat u vuil en vogels buiten de schoorsteen houdt. Op deze manier is de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner, wat brandgevaar tegengaat. Ook het type prefab schoorsteen wat u kiest is bepalend voor de prijs hiervan. Gaat u voor een moderne schoorsteen, of krijgt een klassiek model de voorkeur?

Advies over prefab schoorsteen prijs

Wilt u meer weten over de opbouw van de prefab schoorsteen prijs? Bent u benieuwd welk type prefab schoorsteen voor uw woning een interessante optie is? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u graag meer over hetgeen Vredeveld Schoorsteenkappen voor u kan betekenen. Zoals eerder al genoemd werd, kunt u een prefab schoorsteen bij ons combineren met een op maat gemaakte schoorsteenkap. Wij stellen graag een offerte voor u op.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!