Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Plaats een prefab schoorsteen in Groningen op uw dak

Heeft u al eens overwogen om een prefab schoorsteen op uw dak te plaatsen? Met een prefab schoorsteen in Groningen profiteert u van verschillende voordelen. Daarbij geeft een schoorsteen uw woning een authentieke uitstraling. Vredeveld Schoorsteenkappen is uw specialist op het gebied van deze prefab schoorstenen. Een groot voordeel hiervan is dat we een groot deel van de productiewerkzaamheden op externe locatie uitvoeren. Zo minimaliseren we de overlast die u ervaart bij het vervangen van uw schoorsteen. Een prefab schoorsteen is daarbij zeer licht van gewicht en kan op vrijwel ieder dak geplaatst worden.

prefab schoorsteenkappen

Mogelijkheden bij prefab schoorstenen

Wanneer u voor een prefab schoorsteen in Groningen kiest van Vredeveld Schoorsteenkappen, bent u verzekerd van maatwerk. Wij maken alle schoorstenen met de hand. Zo kunnen we de schoorsteen naadloos aan laten sluiten op uw persoonlijke wensen en smaak. Aan welke eisen moet een prefab schoorsteen in Groningen voor u voldoen? Door u vooraf een aantal voorbeelden te laten zien van eerder geproduceerde schoorstenen, krijgt u een goed beeld van hetgeen er mogelijk is. Het kan u daarbij inspiratie geven voor uw eigen schoorsteen! Wij leveren onze prefab schoorstenen door heel Nederland.

Advies over een prefab schoorsteen in Groningen

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij adviseren u graag persoonlijk over uw mogelijkheden bij de keuze voor een prefab schoorsteen in Groningen. Welke van onze prefab schoorstenen passen bij de stijl van uw woning? Is het wellicht een idee om de schoorsteen te combineren met een bijpassende schoorsteenkap om vogels uit de schoorsteen te houden? We zetten de opties graag voor u op een rijtje! Neem eens contact met ons op, zodat we u op weg kunnen helpen.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!