Prefab schoorsteen Drachten
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Prefab schoorsteen in Drachten

Toe aan een nieuwe schoorsteen op het dak van uw woning? Kies voor een prefab schoorsteen in Drachten. De keuze voor een prefab model biedt u verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gegeven, dat onze prefab schoorstenen in Drachten licht van gewicht zijn en binnen onze eigen werkplaats geproduceerd worden. Het helpt u de overlast voor uw eigen huishouden en omwonenden tot een minimum te beperken; de prefab schoorsteen wordt geplaatst op het moment dat deze gereed is. De prefab schoorstenen kunnen we met moderne schoorsteenafdekplaten leveren, passend bij uw smaak en de stijl van uw woning.

Vakkundig ontwikkelde prefab schoorsteen in Drachten

Wanneer u voor een nieuwe prefab schoorsteen in Drachten kiest, wilt u zich verzekeren van een duurzame oplossing. Vredeveld Schoorsteenkappen heeft de kennis en ervaring in huis om duurzame, kwalitatief hoogwaardige prefab schoorstenen te kunnen produceren. U heeft er een lange tijd plezier van; een sieraad voor het dak van uw woning! Alle kappen worden handgemaakt door onze vakmensen. De prefab schoorstenen worden in verschillende modellen aangeboden. Welke stijl past goed bij uw woning?

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Prefab schoorsteen in Drachten met rookkanaal

Wilt u niet alleen een nieuwe prefab schoorsteen in Drachten, maar ook een RVS rookkanaal? Vredeveld Schoorsteenkappen levert u graag een complete oplossing. Naast de prefab schoorsteen zorgen we voor het aansluiten van het dubbelwandige RVS rookkanaal. Na montage van het rookkanaal plaatsen we de schoorsteen, welke we indien gewenst afsluiten met een schoorsteenkap. Dit is wenselijk om de schoorsteen en het aangesloten rookkanaal vrij van vuil en bijvoorbeeld vogels te kunnen houden. Meer weten over onze oplossingen? Neem gerust contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen en u van persoonlijk advies kunnen voorzien.