Kies voor een prefab lichtgewicht schoorsteen op uw woning

Een schoorsteen is een onmisbaar onderdeel van uw woning! In het bijzonder wanneer u een kachel in huis gebruikt. Vredeveld Schoorsteenkappen helpt u graag bij het renoveren van de bestaande schoorsteen op uw woning. Deze oude schoorsteen kan verwijderd worden, om vervolgens een prefab lichtgewicht schoorsteen op uw dak te monteren. Een prefab lichtgewicht schoorsteen wordt vooraf geproduceerd, in plaats van dat we deze op uw dak opbouwen. Zo kan de schoorsteen in een keer geplaatst worden, waarmee we de overlast tot een minimum beperken. Ook wanneer u nog geen schoorsteen heeft, kunt u bij ons terecht.

Mogelijkheden bij schoorsteenkappen

Bij de keuze voor een prefab lichtgewicht schoorsteen bieden we u uiteenlopende mogelijkheden. Op onze website vindt u voorbeelden van de schoorstenen die we reeds geproduceerd hebben. We proberen een schoorsteen altijd zo goed mogelijk op uw wensen aan te laten sluiten. Dit geldt overigens niet alleen voor de schoorsteen zelf, maar ook voor een mogelijke kap aan de bovenzijde. Een schoorsteenkap op een prefab lichtgewicht schoorsteen voorkomt dat er vuil in de schoorsteen terecht komt. Daarbij kan de combinatie van een stukje gaas en een schoorsteenkap vogels weren. Zo heeft u nooit te maken met een vogelnest!

Prefab lichtgewicht schoorsteen bestellen

Wilt u meer weten over de voordelen van een prefab lichtgewicht schoorsteen? Bent u benieuwd of we uw wensen kunnen realiseren? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We voorzien u graag van vrijblijvend advies. Evenals dat we u voorbeelden kunnen laten zien van reeds geproduceerde prefab lichtgewicht schoorstenen. Het geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die u heeft bij Vredeveld Schoorsteenkappen!

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!