Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Kies voor een prefab lichtgewicht schoorsteen in Groningen

Bent u op zoek naar een nieuwe schoorsteen voor op het dak van uw woning? Wilt u wellicht een rookkanaal aanleggen en deze aan laten sluiten op een bijpassende schoorsteen? Een van de mogelijkheden die u heeft is een prefab lichtgewicht schoorsteen in Groningen. Vredeveld Schoorsteenkappen helpt u graag bij de montage hiervan. Wij kunnen de schoorsteen naadloos aan laten sluiten op uw persoonlijke wensen. Zoekt u naar een klassiek model schoorsteen, of geeft u de voorkeur aan een moderne variant?

prefab schoorsteenkappen

Voordelen van Vredeveld schoorstenen

Een van de voornaamste voordelen van een prefab lichtgewicht schoorsteen in Groningen, is het feit dat deze grotendeels op onze werkplaats gemaakt wordt. Pas op het moment dat de schoorsteen geplaatst kan worden, brengen we deze naar u toe. Onze monteurs zorgen vervolgens voor de montage hiervan. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar! Op onze website vindt u een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die we u kunnen bieden bij de keuze voor een prefab lichtgewicht schoorsteen in Groningen.

Heeft u momenteel een klassieke schoorsteen die u af wilt kunnen sluiten? Kijk in dat geval eens naar onze schoorsteenkappen.

Vakkundig advies over prefab lichtgewicht schoorsteen in Groningen

Twijfelt u nog over het model prefab lichtgewicht schoorsteen in Groningen dat u wilt laten plaatsen? Onze vakkundige adviseurs staan voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw dak. Het is belangrijk dat een schoorsteen veilig is, aansluit bij de stijl van uw woning en daarbij lange tijd meegaat. Er is niets vervelender dan het op korte termijn moeten vervangen van de schoorsteen.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!