Onderhoud Schoorstenen
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Onderhoud schoorstenen door Vredeveld Schoorsteen-kappen

Voor onderhoud schoorstenen kunt u contact opnemen met Vredeveld Schoorsteen-kappen. Op het gebied van onderhouden en schoonmaken van schoorstenen hebben wij reeds jarenlange ervaring. Wij staan voor kwaliteit en het leveren van een snelle, professionele service.

Belang van onderhoud schoorstenen

Onderhoud van een schoorsteen is belangrijk. U kunt deze klus dan ook het beste laten doen door een vakman. Vredeveld Schoorsteen-kappen heeft een goede reputatie opgebouwd als het gaat om het plaatsen en onderhouden van schoorstenen. Wij hebben professionals in dienst die u kunnen helpen en eveneens van advies kunnen voorzien. Door uw schoorsteen door ons te laten onderhouden haalt u een optimaal rendement uit uw open haard en dat is niet de enige reden om te kiezen voor regelmatig onderhoud; veiligheid speelt natuurlijk een belangrijke rol. Daarom is het belangrijk om minimaal één keer per jaar uw schoorsteen te laten vegen. Twijfelt u over de werking van uw huidige schoorsteen? Dan is het verstandig om contact met ons op te nemen voor een gedegen inspectie. Wellicht dat er aanpassingen nodig zijn aan het rookkanaal. Wij komen graag bij u langs om uw schoorsteen te inspecteren.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 0592 – 415236. Mailen kan naar info@schoorsteen-kappen.nl. Mocht u op zoek zijn naar een specialist voor het plaatsen of renoveren van een schoorsteen, ook dan zijn wij inzetbaar. Wij zijn voor het plaatsen en renoveren van schoorstenen inzetbaar in heel Nederland, dat geldt ook voor onderhoud schoorstenen.