Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Nieuwe schoorsteenkap

Vredeveld Schoorsteen-kappen is uw partner wanneer u op zoek bent naar een nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden en monteren van de meest uiteenlopende schoorsteenkappen. Uiteraard heeft u bij ons een zeer ruime keuze wanneer u interesse heeft in een nieuwe schoorsteenkap. Het is immers belangrijk dat de nieuwe schoorsteenkap goed bij uw woning en uw persoonlijke smaak past. Wij hebben dan ook schoorsteenkappen in diverse stijlen.

Een nieuwe schoorsteenkap van hoge kwaliteit

Wanneer u bij ons komt voor een nieuwe schoorsteenkap, dan bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. De nieuwe schoorsteenkap gaat gegarandeerd jarenlang mee. Uiteraard bent u ook verzekerd van een professionele en vakkundige service. Wij werken dan ook uitsluitend met ervaren vakmensen met een passie voor het vak. Een ander groot voordeel van Vredeveld Schoorsteen-kappen is wel dat wij landelijk actief zijn. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor een nieuwe schoorsteenkap, waar deze ook geplaatst moet worden.

Wilt u meer informatie?

Heeft u interesse in een nieuwe schoorsteenkap en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust eens contact met ons op, door te bellen naar +31 (0)592-415236 of te mailen naar info@schoorsteen-kappen.nl. Uiteraard staan wij ook voor u klaar wanneer u persoonlijk advies wenst. Wij kunnen u van passend advies voorzien op basis van uw woning en uw specifieke wensen. Wij staan dan ook voor een vriendelijke en zeer complete dienstverlening. U bent altijd van harte welkom bij Vredeveld Schoorsteen-kappen voor een nieuwe schoorsteenkap.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!