Lichtgewicht schoorsteen kopen
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Uw mogelijkheden bij een lichtgewicht schoorsteen kopen

Op het moment dat u een schoorsteen wilt laten plaatsen, heeft u verschillende mogelijkheden. Laat u de schoorsteen bijvoorbeeld opbouwen met stenen? Kiest u voor een prefab schoorsteen? Enzovoorts. Deze prefab schoorstenen worden ook wel lichtgewicht schoorstenen genoemd, omdat deze gemaakt worden van RVS. Het voordeel van een lichtgewicht schoorsteen kopen is dat deze grotendeels op externe locatie ontwikkeld wordt. Zo ervaart u zelf nauwelijks overlast bij het plaatsen van een nieuwe schoorsteen op uw dak. Pas wanneer de schoorsteen klaar is om gemonteerd te worden, komen de monteurs bij u langs. Een fijn idee!

Op maat gemaakte lichtgewicht schoorsteen kopen

Niet alleen wordt de overlast tot een minimum beperkt bij een lichtgewicht schoorsteen kopen. Ook kunnen we deze schoorstenen volledig op maat voor u ontwikkelen. Welke wensen heeft u voor uw schoorsteen? Door de schoorsteen op maat te maken, sluit deze naadloos aan bij uw wensen en de stijl van uw woning. Naast de eerder beschreven voordelen, zijn deze schoorstenen van RVS bestand tegen aardbevingen. Zeker in de Noordelijke provincies biedt dit voordelen. U wilt er niet aan denken, dat uw nieuwe schoorsteen na zo’n aardbeving in elkaar stort.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Meer informatie over lichtgewicht schoorsteen kopen

Bent u benieuwd of een lichtgewicht schoorsteen kopen ook voor u interessant kan zijn? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals hebben een ruime ervaring in het op maat ontwikkelen van prefab schoorstenen. Samen zoeken we naar een model lichtgewicht schoorsteen, die naadloos aansluit op uw persoonlijke voorkeuren! Wanneer mogen we een nieuwe schoorsteen op het dak van uw woning komen plaatsen? We zijn u graag van dienst.