Kap voor schoorsteen
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Laat een kap voor de schoorsteen op uw woning produceren

Heeft u al eens overwogen om een kap voor de schoorsteen op het dak van uw huis te laten produceren? Een kap vormt niet alleen een heuse eyecatcher op uw woning, ook biedt het u verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat u met een kap minder snel te maken krijgt met mosaanslag aan de binnenzijde van uw schoorsteen. Mosaanslag is vaak het gevolg van vocht wat in uw schoorsteen trekt. Niet alleen mos in de schoorsteen is een probleem wat regelmatig voorkomt. Denk ook aan roetaanslag of bijvoorbeeld een nare stank uit de schoorsteen. Evenals mosaanslag worden ook deze problemen voorkomen met een kap voor uw schoorsteen.

Kap voor de schoorsteen in diverse modellen

Vredeveld Schoorsteenkappen is een specialist op het gebied van kappen voor uw schoorsteen. Wij kunnen de kap voor de schoorsteen in uiteenlopende modellen aan u leveren. Kiest u voor een hele moderne kap, of geeft u de voorkeur aan een klassieker model? Een moderne kap heeft vaak een rechthoekige vorm, welke zo plat mogelijk is. Bij een klassieke kap voor de schoorsteen wordt vaak gekozen voor een model met aan de bovenzijde een kleine bol of punt. De kap voor een schoorsteen wordt vaak gemaakt van RVS om roestvorming tegen te gaan.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Advies over een kap voor de schoorsteen

Twijfelt u nog over het gebruik van een kap voor de schoorsteen? Of wilt u meer weten over de verschillende modellen schoorsteenkappen die Vredeveld Schoorsteenkappen u kan bieden? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op, zodat u hier meer over kunnen vertellen. Na een inventarisatie van uw wensen zoeken we samen naar een schoorsteenkap die past bij uw smaak en woning!